Informatii detaliate privind ingredientele si valoriile nutritionale ale compozitiilor de macarons, care se utilizeaza pentru acest model, se regasec cu usurinta accesand site-ul nostru prin introducerea denumirii macaronsu-ului ales din lista de mai jos.
Cutia contine urmatoarele sortimente de macarons:
- macarons Caramello (gust de caramel) - coaja are culoare crem deschis si crema ganaj alb cu pasta caramel;
- macarons Afrodita (gust de fructe de padure) - coaja are culoare roz deschis si crema ganaj alb cu pasta fructe de padure;
Gramaj aproximativ: ≃200 g(1 cutie) - 16 bucati macarons diverse sortimente.
Observatii:
-comenzile se transmit cu minim 48 h inainte;
-cutia se vinde cum este in model.
Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de titan/albastru patent V/negru PN, Bej – dioxidul de titan-ponceau 4R(*)-tartrazina(*), Fuchsia dioxidul de titan-azorubina, Galben tartrazina(*), Maro caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov carmin-albastru briliant, Negru galben apus de soare FCF(*)-albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz dioxidul de titan-ponceau 4R(*), Verde tartrazina(*)-albastru briliant / tartrazina(*)-albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1560 kj/372 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
8,1 g 8,0 g |
Glucide din care zaharuri |
73,6 g 28,3 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,17 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE) Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din LAPTE de vaca, stabilizator: caragenan, aditiv: lactat d[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE) Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din&n[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]