Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit
MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE)
Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din LAPTE de vaca, stabilizator: caragenan, aditiv: lactat de calciu, emulsifiant: mono- si digliceride ale acizilor grasi), tableta alba [zahar, grasime vegetala fractionata si pe deplin hidrogenata (ulei de samburi de palmier), pudra de ZER din LAPTE, LAPTE praf integral, emulsifianti (sorbitan tristearat, lecitina de floarea soarelui, esteri ai acidului citric cu mono- si digliceridele acizilor grasi), arome], ciocolata alba (zahar, unt de cacao, LAPTE praf integral, emulsifiant: lecitina de SOIA, aroma de vanilie. Continut minim de cacao 29%), glucoza, UNT 82% (SMANTANA din LAPTE de vaca pasteurizat), pasta cu fructe de padure 360g [sirop de glucoza, fructe de padure 110g (afine, zmeura, coacaze negre), zahar, acidifiant: acid citric, colorant: rosu de sfecla, extracte vegetale gelifiant: pectina, arome]}.
Identificare ingrediente ce contin alergeni: cu majuscule si bold.
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 2055,2 Kj/ 491 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
25,1 g 13,3 g |
Glucide din care zaharuri |
57,9 g 53,5 g |
Proteine | 5,0 g |
Sare | 0,1 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
Identificare ingrediente ce contin alergeni: cu majuscule si bold.
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1996,0 Kj/ 477 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
24,0 g 12,4 g |
Glucide din care zaharuri |
56,9 g 54,0 g |
Proteine | 5,0 g |
Sare | 0,1 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
Identificare ingrediente ce contin alergeni: cu majuscule si bold.
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1956,4 Kj/ 468 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
28,3 g 14,1 g |
Glucide din care zaharuri |
44,5 g 42,4 g |
Proteine | 5,4 g |
Sare | 0,0 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
Identificare ingrediente ce contin alergeni: cu majuscule si bold.
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 2052,2 Kj/ 490 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
26,8 g 13,3 g |
Glucide din care zaharuri |
53,7 g 49,5 g |
Proteine | 5,2 g |
Sare | 0,1 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
MACARONS SICILIA (GUST DE FISTIC)
Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa] si crema cu pasta de FISTIC 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din LAPTE de vaca, stabilizator: caragenan, aditiv: lactat de calciu, emulsifiant: mono- si digliceride ale acizilor grasi), tableta alba [zahar, grasime vegetala fractionata si pe deplin hidrogenata (ulei de samburi de palmier), pudra de ZER din LAPTE, LAPTE praf integral ,emulsifianti (sorbitan tristearat, lecitina de floarea soarelui, esteri ai acidului citric cu mono- si digliceridele acizilor grasi), arome], ciocolata alba (zahar, unt de cacao, LAPTE praf integral, , emulsifiant: lecitina de SOIA, aroma de vanilie. Continut minim de cacao 29%), glucoza, UNT 82% (SMANTANA din LAPTE de vaca pasteurizat), pasta FISTIC 30g (sirop de glucoza, MIGDALE, FISTIC, arome, coloranti: tartrazina, indigotina)}.
Identificare ingrediente ce contin alergeni: cu majuscule si bold.
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 2048,2 Kj/ 485 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
25,6 g 12,5 g |
Glucide din care zaharuri |
50,6 g 47,5 g |
Proteine | 5,8 g |
Sare | 0,2 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
Review-uri
MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE) Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din LAPTE de vaca, stabilizator: caragenan, aditiv: lactat d[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE) Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din&n[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]