Ingrediente: coaja de ecler din aluat oparit 220g, umplutura cu crema vanilie 600g, decorat cu fondant cu cacao, nes sau colorat* 180g.
Alergeni: gluten, lactoza, ou.
Gramaj aproximativ: ≃ 28 - 30g (1 buc.).
COMANDA MINIMA: 1 KG
PRET: 100 LEI/KG
Ingrediente: coaja de ecler din aluat oparit 220g {aluat oparit [OUA pasteurizate (OUA pasteurizate, conservant: benzoat de sodiu), apa, faina alba de GRAU 550, ulei de floarea soarelui, LAPTE 1.5% grasime (LAPTE de vaca semidegresat standardizat 1.5% grasime, omogenizat, ultrapasteurizat (UHT) , sare iodata]}, umplutura cu crema vanilie 600g {apa, praf instant de vanilie 130g [zahar, amidon modificat, zer pudra (LAPTE), LAPTE praf degresat, grasimi vegetale (palmier), agent gelatizant alginat de sodiu, difosfati + sulfat de calciu <1.2%, sare iodata, aroma, coloranti: carotene, riboflavin], FRISCA 130g [(SMANTANA din LAPTE, stabilizator: caragenan, aditiv: lactat de calciu, emulsifiant: mono- si digliceride ale acizilor grasi), zahar]}, decorat cu fondant cu cacao 180g [(zahar, sirop de glucoza, apa, pudra de cacao 1.6%, colorant: caramel, corector de aciditate: acid citric), sirop 40g (zahar, apa, miere)], fondant cu nes* 180g [(zahar, sirop de glucoza, apa, nes* 10g , colorant: caramel, corector de aciditate: acid citric), sirop 40g (zahar, apa, miere)] sau fondant colorat* (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], tableta cacao [zahar, grasime vegetala fractionata si pe deplin hidrogenata (ulei din samburi de palmier), cacao pudra cu continut redus de grasime, emulgatori (lecitina de floarea soarelui, lecitina de SOIA, sorbitan tristearat), aroma], mix perle (zahar, amidon, sirop de glucoză, ulei vegetal, ceară de albine, colorant: riboflavina, carmin, bleu patent V).
Identificare ingrediente ce contin alergeni: cu majuscule si bold.
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1197.2 kJ/ 286 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
9.8 g 3.9 g |
Glucide din care zaharuri |
44.7 g 34.9 g |
Proteine | 2.8 g |
Sare | 0,2 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
MINI MOUSSE FRUCTE DE PADURE INGREDIENTE: blat de cacao insiropat [OUA pasteurizate (OU, conservant: benzoat de sodiu), faina alba de GRAU 550, zahar, cacao alcalinizata, ulei de floarea soarelui, bicarbonat de sodiu, sare iodata, sirop (zahar, apa)], mousse fructe de padure 50g {FRISCA (SMANTANA din LAPTE, stabilizator: caragenan, aditiv: lactat de calciu, emulsifiant: mono- [...]
Ingrediente: aluat fraged cu UNT 82% 20g [faina alba de GRAU 550, UNT 82% grasime (SMANTANA din lapte de vaca pasteurizat), pudra de MIGDALE (100% MIGDALE), zahar, sare iodata], decor: pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, [...]
Ingrediente: foi de bezea 10g [zahar, praf bezea (zahar, albus de OU pudra, agent de ingrosare: carboximetilceluloza, aroma, sare iodata, acidifiant: acid citric), apa], crema cu MASCARPONE 15g, FRISCA 10g si ciocolata alba {MASCARPONE (SMANTANA pasteurizata, acidifiant: acid citric), galbenus de OU pasteurizat (galbenus de OU, co[...]
Ingrediente: foaie de piscot 20g [faina alba de GRAU 550, OUA pasteurizate (OU, conservant: benzoat de sodiu), zahar, zahar pudra, ulei de floarea soarelui, sare iodata, aroma de vanilie (apa, suport: propilen glicolul, amidon modificat, sirop de zahar caramel, agent de ingrosare: tragacant, stabilizator: carboximetilceluloza)], sirop de cafea* 30g [apa,[...]